Alpina kinderfietsen

Alpina biedt een groot assortiment aan kinderfietsen. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben zij een grote keuze kinderfietsen in de maten 12, 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inch. Alpina is als merk de laatste jaren erg gegroeid en is momenteel een van de grootste kinderfiets leveranciers van Nederland. Het Kinderfietspaleis is officieel dealer van Alpina en heeft een ruim assortiment Alpina kinderfietsen op voorraad. Het design van Alpina kinderfietsen is super en sluit vaak naadloos aan bij de wensen van zowel het kind als de ouder.
 

Scherpe prijzen

Bij Het kinderfietspaleis vindt u Alpina kinderfietsen voor een scherpe prijs. Veel modellen welke niet meer in de huidige collectie zitten worden extra goedkoop aangeboden en voor alle modellen van de nieuwe collectie geldt; een goede prijs en géén verzendkosten.

Maak hieronder uw keuze en surf even door ons assortiment, mocht uw Alpina kinderfiets hier niet bij staan, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij kijken of wij deze fiets nog voor u kunnen bestellen.