Cortina fietsen

Cortina is een fabrikant van trendy fietsen zoals transportfietsen, cruisers en omafietsen.
Zij hebben ook een groot assortiment kinderfietsen. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben zij een grote keuze in trendy kinderfietsen in de maten 24 en 26 inch. Cortina is als merk de laatste jaren erg gegroeid en is momenteel een van de grootste fiets leveranciers van Nederland. Het Kinderfietspaleis is officieel dealer van Cortina en heeft een ruim assortiment kinderfietsen van Cortina op voorraad. Het design van Cortina kinderfietsen is super en sluit vaak naadloos aan bij de wensen van zowel het kind als de ouder.
 

Scherpe prijzen

Bij Het kinderfietspaleis vindt u Cortina kinderfietsen voor een scherpe prijs. Veel modellen welke niet meer in de huidige collectie zitten worden extra goedkoop aangeboden en voor alle modellen van de nieuwe collectie geldt; een goede prijs en goed afgemonteerd door vakkundig personeel.

Maak hieronder uw keuze en surf even door ons assortiment, mocht uw Cortina kinderfiets hier niet bij staan, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij kijken of wij deze fiets alsnog voor u kunnen bestellen.

 

Bekijk hier onze Cortina Jongensfietsen

 

Bekijk hier onze Cortina Meisjesfietsen