Alpina Ocean

De Alpina Ocean is de jongste telg in de Alpina familie.
Deze zeer trendy fiets is gebaseerd op de amerikaanse beachcruiser.
De Alpina Ocean is uitgerust met een aluminium frame en de stickers zitten netjes onder de blanke lak zodat deze niet loslaten.

Ook heeft deze Alpina Ocean een leuk en handig fietsmandje om van alles in te vervoeren. Deze Alpina Ocean is alleen leverbaar in een meisjes uitvoering in de maten 16, 18, 20 en 22 inch. Wij hebben bijna alle modellen van de Alpina Ocean uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe prijzen en leveren deze volledig afgemonteerd af door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven.
Wij hebben een zeer grote voorraad kinderfietsen waardoor wij 99% van alle fietsen welke op deze site staan binnen 2 werkdagen afgemonteerd bij u af kunnen leveren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw kind mee te nemen naar onze winkel waar u een eerlijk en deskundig advies krijgt van ervaren mensen.
 

Accessoires

Wat is nu een trendy fiets zonder leuke accessoires waarmee je je eigen fiets leuk kunt oppimpen naar eigen wens en smaak.
Ook kun je deze trendy Alpina Ocean voorzien van een leuke bloemslinger of een extra slot net als mama, ook hierin vindt u bij Het Kinderfietspaleis een groot assortiment.
Van bellen tot vlaggen en van tassen tot manden bent u bij ons op het juiste adres. Veel accessoires worden gemonteerd op de fiets als u dat wenst hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Véél plezier met winkelen en misschien tot kijk in onze winkel.

 

Bekijk hier al onze Alpina Ocean modellen