Kinderfietsen 24 inch

Zoekt u een 24 inch kinderfiets? Of je nou een stoere 24 inch jongensfiets met verende voorvork of een trendy 24 inch meisjesfiets zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een goede kwaliteit is bij kinderfietsen erg belangrijk, denk aan remmen, het slot en de verlichting. Dit geldt niet alleen voor je kind, maar ook voor u, de bezorgde ouder is het prettig te weten dat je kind op een veilige kinderfiets fietst. Om die reden zijn alle kinderfietsen die je op het kinderfietspaleis vindt, 100% veilig en betrouwbaar.
Zo zijn al onze kinderfietsen welke wij aanbieden altijd volledig afgemonteerd en zijn deze kinderfietsen ook allen voorzien van een terugtraprem en minimaal 1 handrem.
Op onze website vindt u kinderfietsen van Batavus, Alpina, Loekie, Trek, Next generation en Sparta Young. 

 

Accessoires voor een kinderfiets

Wij hebben niet alleen een groot assortiment kinderfietsen, maar ook een zéér groot assortiment aan accessoires op onze website staan, deze staan mooi gegroepeerd zodat u niet lang hoeft te zoeken en u bij  uw nieuwe kinderfiets een mooie tas, een veilige helm of een leuke fietscomputer kunt kopen.
Sommige accessoires monteren wij op de fiets en andere welke makkelijk te monteren zijn (denk aan fietstassen) worden leuk ingepakt als cadeau.

Wij wensen u veel succes met het uitzoeken van de nieuwe 24 inch kinderfiets.

 

Bekijk hier onze 24 inch Jongensfietsen

 

Bekijk hier onze 24 inch Meisjesfietsen