Alpina Mood

De Alpina Mood is Trendy fiets met voor een trendy aluminium fietsmand met houten bodem. Deze fietsen hebben stoere en eigentijdse uitstraling.
Bij het stylen van de Alpina Mood is extra gelet op matching details. Zo past de witte bel perfect bij de rest van de fiets en ook het relaxte brede zadel is subtiel voorzien van een trendy dierenprint.
Vanaf nu alleen nog fashionable over straat have a fabulous day! Deze Alpina Mood meisjesfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De meeste Alpina mood meidenfietsen hebben we op voorraad en kunnen we dan ook zeer snel leveren.
Deze fietsen zijn leverbaar in 24 en 26 inch. Alle Alpina Mood meisjesfietsen zijn uitgerust met 3 versnellingen, terugtraprem en 1 handrem.
 

Scherpe prijzen

Bij Het kinderfietspaleis vindt u Alpina Mood kinderfietsen uiteraard tegen een uiterst scherpe prijs. Veel modellen welke niet meer in de huidige collectie zitten worden extra goedkoop aangeboden en voor alle modellen van de nieuwe collectie geldt; een goede prijs en snel geleverd.
Hieronder kunt u uw keuze maken en even door ons assortiment surfen, mocht u besluiten een fiets bij ons te bestellen zullen wij er voor zorgen dat de fiets netjes afgemonteerd geleverd wordt.

 

Bekijk hier onze Alpina Mood modellen