Kinderfietsen 26 inch

Ben je op zoek naar een 26 inch kinderfiets voor uw kind ? En wilt u een kwalitatief goede kinderfiets, maar niet teveel betalen? Dan bent u bij Het Kinderfietspaleis op het juiste adres! Klik op de onderaan op deze pagina op de button jongensfietsen of meisjesfietsen en u ziet alle 26 inch fietsen welke wij op voorraad hebben overzichtelijk op een rij. Wij  hebben voor iedereen wel een passende aanbieding en veel van onze fietsen leveren wij tegen de Beste Prijs Van Nederland. Als je online wilt bestellen en betalen, dan heb je het gemak van Ideal. Leveren doen wij binnen 5 werkdagen en alles volledig afgemonteerd!!!!

 

Online shoppen of gewoon even naar onze winkel ?

Naast online shoppen kun je uiteraard ook gewoon langskomen in onze winkel. We hebben nagenoeg iedere kinderfiets welke op de website staat afgemonteerd klaar staan in onze winkel. Als u met uw kind bij ons in de winkel een kinderfiets komt kopen wordt u netjes geholpen door deskundig personeel, zij geven altijd een eerlijk advies over zowel de fiets en de maat, zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan onze winkel.
Wilt u online uw bestelling plaatsen en heeft u nog vragen, dan mag u altijd bellen en wordt u vriendelijk te woord gestaan.

Wij wensen u veel succes met het uitzoeken van de nieuwe 26 inch kinderfiets.

 

Bekijk hier onze 26 inch Jongensfietsen

 

Bekijk hier onze 26 inch Meisjesfietsen