Loekie Snake

De Loekie Snake is de kleine broer van de Batavus Snake. Deze fietsen hebben wij van 12 t/m 22 inch en bijna allemaal direct uit voorraad leverbaar.
De Loekie Snake kenmerkt zich door zijn stoere uiterlijk zoals de brede crossbanden en het rechte stuur.
Alle Loekie Snake fietsen hebben een aluminium frame en hebben alle stickters onder de blanke lak zodat deze nooit loslaten.De Loekie Snake heeft bewezen één van de veiligste kinderfietsen op de markt te zijn, kijk maar naar het remsysteem, zowel een terugtraprem als 2 handremmen en vanaf de 20 inch uitvoering ook met veilige batterij LED verlichting welke goed licht geeft ook als u kind stilstaat.
De 22 inch Loekie Snake is een van de weinige 22 inch fietsen met 3 versnellingen en is daarom om erg gewild bij vrijwel ieder kind.

Prijs-Kwaliteit verhouding

Bij de Loekie Snake is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed en zeker bij Het Kinderfietspaleis, want wat we wel weten is dat veel Loekie Snake fietsen nergens zo goedkoop zijn dan bij ons. Bijna alle kinderfietsen op de website staan op voorraad en worden indien gewenst binnen 2 werkdagen volledig afgemonteerd geleverd. 

 

Bekijk hier al onze Loekie Snake modellen