Batavus Snake

Waarom is de Batavus Snake één van de meest verkochte kinderfietsen in Nederland? Komt het door het moderne ontwerp? Of is het misschien de onverslijtbare degelijkheid van deze kinderfiets? Wij weten het niet, want er zijn teveel redenen aan te geven waarom juist de Batavus Snake een bijzonder goede kinderfiets is. Ouders zoeken om te beginnen een veilige fiets voor hun kind. De Batavus Snake heeft bewezen één van de veiligste kinderfietsen op de markt te zijn, kijk maar naar het remsysteem, zowel een terugtraprem als 2 handremmen, veilige batterij LED verlichting welke goed licht geeft ook als u kind stilstaat.

 

Design

Naast veilig ziet de Batavus Snake kinderfiets er ook nog eens stoer en trendy uit . Welke maat Batavus Snake je ook bekijkt, je ziet gewoon dat er veel tijd is geïnvesteerd in het ontwerp.

 

Prijs-Kwaliteit verhouding

Het mooiste aan de Batavus Snake is wel de prijs-kwaliteit verhouding, deze is super goed en zeker bij Het Kinderfietspaleis, want wat we wel weten is dat veel Batavus Snake fietsen nergens zo goedkoop zijn dan bij ons. Alle kinderfietsen op de website staan op voorraad en worden binnen 2 werkdagen volledig afgemonteerd geleverd. Bekijk online ons ruime aanbod en overtuig jezelf!

 

Bekijk hier al onze Batavus Snake modellen