Batavus Star

Bent u voor uw lieve dochter op zoek naar een Batavus Star? Dan bent u nu op de juiste webshop beland. Wij hebben deze super eigenwijze meidenfiets uit voorraad leverbaar, deze Batavus Star is er in 2 maten, te weten 24 en 26 inch.
Deze fietsen zijn lekker licht door het aluminium frame. Ook hebben deze fietsen een fijne lage instap zodat je makkelijk op en af kan stappen. Voor de veiligheid is er en een dubbel remsysteem op deze fiets aanwezig dus zowel 2 handremmen als ook een terugtraprem op deze Batavus Star. 
Tevens leveren wij alle fietsen afgemonteerd af, geen fiets in doos waar u zelf nog een avond aan moet sleutelen, gewoon de trappers erop, het stuur recht en fietsen maar met die Batavus Star.

 

Ruime keuze

Liever een andere meidenfiets dan deze Batavus Star? Dat is geen probleem. We hebben het grootste assortiment merk kinderfietsen van Nederland van de merken Alpina, Batavus, Sparta, Cortina, Kawasaki en Loekie. Bij Het Kinderfietspaleis vinden jullie voor ieder kind een ruim aanbod. Je de fiets online bestellen, de fietsen worden door een koerier binnen 2 werkdagen netjes afgeleverd. Is dat geen service? Uiteraard kun je de fiets ook bij ons in de winkel komen passen, onze enthousiaste en ervaren medewerkers staan garant voor een goed advies!

 

Bekijk hier al onze Batavus Star modellen