Bestelinformatie


Bezoek showroom

U kunt geheel vrijblijvend onze winkel bezoeken en krijgt dan bij aanschaf van een kinderfiets een deskundig en eerlijk advies over zowel de maat als de fiets zelf. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u de fiets meteen meenemen.

Mocht het zo zijn dat de door u gekozen fiets niet afgemonteerd klaar staat dan maken wij deze klaar, wachttijd ongeveer 45-60 minuten.

KOM OP TIJD
TIP:  als de fiets die u heeft uitgezocht niet rijklaar staat en u wil deze direct meenemen kan dat tot uiterlijk een half uur voor sluitingstijd het rijklaar maken van een fiets duurt nl 45 minuten. Indien de keuze voor een fiets vlak voor sluitingstijd wordt gemaakt en deze moet nog worden klaargemaakt dan kunt u deze op een andere dag ophalen of u kunt er voor kiezen de fiets bij u thuis te laten bezorgen, echter worden hiervoor wel verzendkosten in rekening gebracht.

Wij zijn 5 dagen per week geopend, u wordt altijd geholpen door deskundig personeel en u krijgt een eerlijk advies over de fiets en de maat.
Let op: Voor een maatadvies moet het kind erbij zijn zodat wij hem of haar kunnen laten fietsen om te kijken welke maat het beste is.
U kunt bij ons in de winkel pinnen of contant betalen, wij accepteren geen creditcards.

 


Vooraf bestelde fiets afhalen

Heeft u op onze website al een keuze gemaakt en wilt u deze fiets afhalen in onze winkel, dan kunt u de fiets online bestellen en kiezen voor de optie afhalen, u kunt hier aangeven op welke datum u de fiets wilt afhalen en betaalt de fiets dan vooraf met IDEAL, voor klanten uit België is dat Mister cash.
U bent er dan van verzekerd dat deze fiets op de aangegeven datum afgemonteerd voor u klaar staat en dat u dus niet hoeft te wachten.
U hoeft voor het afhalen dan geen aparte afspraak meer te maken.

Wij reserveren per mail of telefonisch géén fietsen.
 Volledig afgemonteerd geleverd

Alle fietsen worden volledig afgemonteerd geleverd (wij zijn geen dozenschuivers), dit wil zeggen dat de fietsen in onze werkplaats volledig rijklaar gemaakt worden door ervaren gediplomeerde monteurs, dit in tegenstelling tot veel van onze concurrerende internetwinkels, echter als wij een fiets versturen dient u zelf het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren dit i.v.m. vervoer.
Zit er op een fiets een mandje of zijwielen, dan dient u dit ook zelf te monteren (voordragers worden wel gemonteerd).
Wij zorgen wel dat alles zover mogelijk is voorbereid, zodat dit voor u slechts kleine simpele handelingen zijn, en bij vragen mag u altijd bellen.

LET OP: Er zit verschil in de linker en de rechter pedaal, de linker pedaal heeft linkse schroefdraad en de rechter pedaal heeft rechtse schroefdraad.

 Bezorgen
U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen.
Wij bezorgen door heel Nederland en België, hiervoor werken wij nauw samen met een gerenommeerd transportbedrijf.

 Levertijden

Wij werken met een grote voorraad kinderfietsen zodat wij vaak snel kunnen leveren.
Alle fietsen waarbij voorraad : Voldoende staat worden op de door u gekozen dag bij u bezorgd.
Alle fietsen waarbij voorraad : Beperkt  staat, staan in veel gevallen op voorraad echter kan het zijn dat we in een enkel geval net misgrijpen, indien wij de fiets niet op de door u gekozen dag kunnen leveren (dit komt slechts 1 op de 100 keer voor) nemen wij binnen 24 uur contact met u op om aan te geven wanneer de fiets bij jullie geleverd wordt, u kunt er dan uiteraard ook voor kiezen de bestelling te annuleren, wij storten het betaalde bedrag dan dezelfde dag nog terug op uw rekening.

 

Levertijd bij betaling met Ideal of Bancontact/Mister Cash
U vult bij uw bestelling in op welke datum u uw bestelling wilt ontvangen, u krijgt aan het einde van de dag vóór levering een bevestiging van de transporteur dat uw bestelling de volgende dag wordt bezorgd.

In de ochtend van de dag van levering een mail met daarin tijdsblok van 2 uur waarbinnen de fiets bezorgd wordt.
Hieronder ziet u in een leverschema hoe snel wij een fiets kunnen leveren, u kunt uiteraard ook kiezen voor een later aflevermoment van de bestelling.
Deze tabel is gebaseerd op een betaling met Ideal of Bancontact/Mister Cash en fietsen met als voorraadstatus Ja of Beperkt.

 

 

U bestelt:

......................

Eerst mogelijke  afleverdag

Maandag

Gehele dag

Woensdag

Dinsdag

vóór 14.00 u 

Woensdag

Woensdag

vóór 14.00 u

Donderdag

Donderdag

vóór 14.00 u

Vrijdag

Vrijdag

vóór 14.00 u

Maandag

Zaterdag

vóór 12.00 u

Dinsdag

Zondag

Gehele dag

Woensdag


 Verzendkosten Nederland

 • € 17,50 per fiets  wielmaat 12 t/m 18 inch.
 •  22,50 per fiets  wielmaat 20 en 22 inch.
 • € 27,50 per fiets  wielmaat 24 t/m 28 inch.
 • Bestelt u 2 fietsen of meer dan zijn de verzendkosten voor ieder volgende fiets € 22,50 (in dit geval gelden de hoogste verzendkosten als eerste fiets).
  Voorbeeld :

  1x 26 inch + 1x 24 inch = 27,50 + 22
  ,50 = 50,00
  1x 24 inch + 1x 16 inch = 27,50 + 17,50 = 45,00
  1x 16 inch + 1x 12 inch = 1
  7,50 + 17,50 = 35,00
 • € 7,25 voor accessoires, deze kosten vervallen indien u ook een fiets of meer dan € 100,00 aan accessoires bestelt.

 

Bezorgtoeslag België en Waddeneilanden

 • Bezorgtoeslag voor België is € 5,00 per bestelling, voor accessoires geldt een toeslag van € 4,00 per bestelling.
 • Bezorgtoeslag voor de Waddeneilanden is € 10,00 per bestelling (dit geldt alleen voor fietsen).
 • Wij verzenden niet onder rembours.

 

Let op: Als er produkten zijn die gratis worden verzonden (dit wordt bij het produkt kenbaar gemaakt) wordt voor deze produkten wel de toeslagen voor de Waddeneilenden en België berekend.